Google

NIEUW : de Adria Altea 2008


Het merk Adria wordt nog al te vaak als een goedkoop alternatief beschouwd, maar de afgelopen jaren hebben deze Slovenen het niveau van hun caravans opgekrikt tot de betere middenklasse. Vooral de vorig jaar gelanceerde Adiva-reeks is daar een voorbeeld van.

Het laatste model dat er vooral esthetisch nog wat goedkoopjes en ouderwets bijstond was de Altea. Daar wordt met modeljaar 2008 wat aan veranderd. Zijn nieuwe look heeft de Altea geërfd van grote broers Adora en Adiva en dat doet hem goed.

Het dak is voortaan bovendien hagelbestendig, de zijwanden zijn in hamerslagbeplating. De nieuwe Altea staat op een Al-Ko Vario 3 chassis en krijgt een centrale afvalwaterafvoer mee, maar je moet je nog steeds tevreden stellen met een tweepits gasfornuis.

Daarnaast doen een aantal nieuwe indelingen hun intrede, zoals de 542 DT die een ideale caravan lijkt te worden voor grote gezinnen, met zijn drie stapelbedden en twee ombouwbare zithoeken (een treinzit voorin en een middenzithoek tegenover de keuken).

We gaan hem zeker bekijken op het Caravan Salon in Düsseldorf en houden u op de hoogte zodra we officiële foto's hebben en meer details kennen.

Overzicht indelingen

Geen opmerkingen: