Google

NIEUW : de Eifelland Holiday 2008


Eifelland zorgt met zijn nieuwe Holiday-reeks voor een ware gedaanteverandering. De nieuwe Holiday heeft niets meer te maken met de vorige en kiest de weg van de rest van de Tabbert -groep. De Holiday wordt dan ook een neef van de Wilk S3, de Knaus Sport en de al even nieuwe Tabbert Rossini en dat zal hem goed doen. Behalve dan op de weegschaal, want lichter is hij er niet op geworden.

De nieuwe Holiday is te verkrijgen in 20 eerder klassieke indelingen, zowel voor twee personen als voor de hele familie. Het interieurdesign combineert een Elsas Kirsche houtdecor met crème-kleurige elementen. Qua stoffering hebt u keuze uit 4 varianten. Design noch indelingen zullen de trouwe Eifelland-klant afschrikken. De grootste wijzigingen gebeurden aan de buitenzijde, de vraag is echter of de Tabbert-groep met deze keuze van de Holiday niet al teveel een concurrent voor Knaus en Wilk heeft gemaakt. De vorige Holiday kon nog gelden als goedkoop en lichter alternatief, nu lijkt de keuze tussen een Knaus, een Wilk en een Eifelland nog enkel een kwestie van kleuren en smaken.

Wij hebben voor u één Holiday-variant nader bekeken, namelijk de familie-indeling 520 TKM.




Deze 520 TKM biedt een klassieke indeling met een vast Frans bed (197x137 cm) voorin met daarnaast de al even klassieke natte cel. In het midden van de caravan vind je aan de ene zijde de nieuwe keuken met driepitsgasfornuis en Thetford-koelkast (77 liter). Daartegenover bevindt zich de eethoek, die plaats biedt aan vier personen en op zijn beurt kan worden omgebouwd tot een slaapgelegenheid (212x97 cm).

Achterin bevindt zich dan de kinderkamer met twee stapelbedden (185x71 cm). Zowel de ouderkamer voorin als de kinderkamer achterin kunnen worden afgesloten. Het onderste stapelbed kan omhooggeklapt worden, zodat er ruimte vrij komt voor een kinderspeelhoek.























Indien 5 slaapplaatsen voor u niet voldoende zijn, dan blijft enkel de Holiday 500 TK over als alternatief, waarbij u dan wel het vaste ouderbed moet opofferen.
Met zijn totale lengte van 7,28m en zijn rijklaar gewicht van 1.225kg (MTM 1.400 kg) is deze 520 TKM uiteraard geen caravan die je met een kleine middenklasser trekt. Een laadvermogen van 175kg lijkt ons voldoende voor 4 à 5 personen, indien u meer wil laden dan kan u het laadvermogen optioneel laten verhogen tot 1.700 kg.






















Al bij al een interessant alternatief binnen de familie-indelingen voor zij die zich tevreden stellen met het eerder brave design en de klassieke indeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld de nieuwe Bürstner Averso).



7 opmerkingen:

Anoniem zei

I'm extremely inspired along with your writing abilities as neatly as with the structure on your blog. Is this a paid subject or did you customize it your self? Either way keep up the excellent high quality writing, it is rare to peer a great weblog like this one today..

Feel free to visit my webpage ... Roland Garros

Anoniem zei

Hellо thеrе, Ӏ found your wеbsite by thе use
of Googlе even as loοkіng for a
related matter, your sitе gοt hеre
up, it seеmѕ to be great. I've bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, just was aware of your blog thru Google, and located that it is really informative. I'm going to be careful
for brusselѕ. I'll appreciate if you proceed this in future. Lots of other folks might be benefited out of your writing. Cheers!

Have a look at my blog meuble de salle de bain

Anoniem zei

I am not sure where уοu're getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

Here is my web site - meuble salle de bain

Anoniem zei

I want to to thank you for this wonderful read!! I absolutely enjoyed every little bit of it.
I have got you book marked to check out new stuff you post…

Stop by my weblog maquillage pas cher

Anoniem zei

Admiring the persistence you put into your site and in depth information you present.
It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same
out of date rehashed material. Wonderful read! I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.


Feel free to visit my blog post: voyance

Anoniem zei

My ρartner аnd I stumbled over here different
web аddress anԁ thought I ѕhould cheсk things out.

I likе what I seе sо noω і аm following уou.
Look foгward to exрloring уouг web page agaіn.



my weblog - devis fenetres

Anoniem zei

I'm curious to find out what blog system you're working with?
I'm experiencing some minor security issues with my latest site and I'd like to find something
more risk-free. Do you have any solutions?

Check out my web page :: voyance par telephone