Google

NIEUW : de Fendt Bianco 2008

Fendt voegt aan zijn modellenreeks voor 2008 een nieuwe serie toe, de Bianco. Deze reeks oogt moderner en frisser dan wat we gewend zijn van Fendt, al blijft het allemaal relatief klassiek. Naar goede Fendt-traditie combineert deze caravan topkwaliteit met elegantie en finesse.

Van buiten herken je hem meteen als een Fendt. Binnen bieden alle indelingen een vast bed voorin met een zithoek of rondzithoek achterin die kan dienen voor kinderen of gasten. De 450 QD is met zijn grote keuken de ideale indeling voor wie graag kookt. De natte cellen blijven in alle indelingen relatief klein, het valt te betreuren dat hier bijvoorbeeld niet nagedacht is over innovatieve oplossingen zoals we die wel bij Bürstner terugvinden.

Al blijft dit thema relatief voor wie op de camping de sanitaire blokken gebruikt. Het laadvermogen is in alle indelingen voldoende indien u met z'n tweetjes reist, voor vier personen is die met 152 kg wat krap in de 450 QD Bianco. De Bianco is goed uitgerust met o.a een 105 liter koelkast en wordt standaard geleverd met een luxe pakket t.w.v. € 1.320,00 met tapijtloperset, buitenstopkontakt 230V/12V/TV, aluminium velgen wit gecoat, reservewiel met stalen velg + een dakreling.


De 470 TFB en 495 TFB zijn voor dezelfde verkoopprijs ook verkrijgbaar in een meer traditionele versie (andere stoffering en meubeldekor) en worden dan "Classico" genoemd.
De andere reeksen van Fendt (Saphir, Platin,Topas, Diamant, Diamant VIP) blijven in de catalogus.

naar de technische details

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Afgelopen zomer hebben wij de bianco classico 495 tg aangeschaft.
Een prima caravan met een leuke indeling. Staat als een huis en de afwerking is mooi.
Jammer dat hij bijna nergens bekend is!

Anoniem zei

Dit voorjaar met Pre-pensioen gegaan.
Nieuwe Bianco classico 450 gekocht.Heele mooie caravan, frisse uitstraling en je voelt hem niet achter je auto. Veel leuke reacties gehad op campings.
Een juweeltje. Wij zijn er echt blij mee.

Anoniem zei

Twee jaar een Hobby gehad maar deze viel aan alle kanten tegen, slechte kwaliteit alles ging kapot krakende vloer, raam onderweg er af gewaaid dus dit jaar een Bianco gekocht, een heerlijke caravan met veel ruimte.Helaas aan gereden in het buitenland, dus caravan helemaal in de prak.
maar we zouden hem zo weer kopen

Anoniem zei

heb zelf een bianco 495 schitterend model en afwerking en zeer degelijk fendt is zeer goed vindt ik ;;heb hem al 2 jaar ;;; is mijn 2de al vorige safir ,,trekken geen probleem ligt goed vast op de baan

Anoniem zei

wij hebben sinds 2,5 jaar een bianco classico in blauw intrieur en krijgen veel positve reactie,s zijn er zelf zeer mee in ons nopje.fendt moet wel uitkijken dat er niet te veel spul van hobby in de caravan komt.vrgr H en H